Органолептична оцінка варених ковбас виготовлених за технологією одного фаршу
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Органолептична оцінка варених ковбас виготовлених за технологією одного фаршу
Органолептической оценки вареных колбас, изготовленным по технологии одного фарша Organoleptic assessment of varnish kobbas manufactured by technology of one carcass |
|
Creator |
Хомик, О. В.
Khomik, O. Стріха, Людмила Олександрівна Strikha, Ludmila |
|
Subject |
органолептичні показники
варені ковбаси зовнішній вигляд консистенція запах соковитість показник мінливості органолептические показатели вареные колбасы внешний вид консистенция показатель изменчивости organoleptic characteristics cooked sausage appearance texture aroma juiciness index volatility. |
|
Description |
У статті викладено результати досліджень показників органолептичної оцінки варених ков- бас, виготовлених за технологією одного фаршу. Доведено низький рівень показників мінливості органолептичної оцінки ковбас, виготовлених за технологією одного фаршу. Изложены результаты исследований качественных и количественных показателей вареных колбас производимых при различных способах приготовления фарша и влияние параметров технологических процессов приготовления фарша на количественные и качественные показатели колбас. The results of researches of qualitative and quantitative indices of cooked sausages produced at different methods of ground preparation and influence of parameters of technological processes of minced meat preparation on quantitative and qualitative indicators of sausages are presented. |
|
Date |
2018-11-15T07:49:49Z
2018-11-15T07:49:49Z 2016 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Стріха Л. О. Органолептична оцінка варених ковбас, виготовлених за технологією одного фаршу / Л. О. Стріха, О. В. Хомик // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2016. – Вип. 7 (30). – С. 194-196.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|