Запис Детальніше

Органолептична оцінка варених ковбас виготовлених за технологією одного фаршу

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Органолептична оцінка варених ковбас виготовлених за технологією одного фаршу
Органолептической оценки вареных колбас, изготовленным по технологии одного фарша
Organoleptic assessment of varnish kobbas manufactured by technology of one carcass
 
Creator Хомик, О. В.
Khomik, O.
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
 
Subject органолептичні показники
варені ковбаси
зовнішній вигляд
консистенція
запах
соковитість
показник мінливості
органолептические показатели
вареные колбасы
внешний вид
консистенция
показатель изменчивости
organoleptic characteristics
cooked sausage
appearance
texture
aroma
juiciness
index volatility.
 
Description У статті викладено результати досліджень показників органолептичної оцінки варених ков-
бас, виготовлених за технологією одного фаршу. Доведено низький рівень показників мінливості органолептичної оцінки ковбас, виготовлених за технологією одного фаршу.
Изложены результаты исследований качественных и количественных показателей вареных колбас производимых при различных способах приготовления фарша и влияние параметров технологических процессов приготовления фарша на количественные и качественные показатели колбас.
The results of researches of qualitative and quantitative indices of cooked sausages produced at different methods of ground preparation and influence of parameters of technological processes of minced meat preparation on quantitative and qualitative indicators of sausages are presented.
 
Date 2018-11-15T07:49:49Z
2018-11-15T07:49:49Z
2016
 
Type Article
 
Identifier Стріха Л. О. Органолептична оцінка варених ковбас, виготовлених за технологією одного фаршу / Л. О. Стріха, О. В. Хомик // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2016. – Вип. 7 (30). – С. 194-196.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4844
 
Language other
 
Format application/pdf