Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії
Technology improvement of meat semi-finished products on processing line Технология производства мясных полуфабрикатов на специализированной линии |
|
Creator |
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena Сморочинський, О. М. Smorochynskiy, O. Ващенко, О. І. Vashchenko, O. |
|
Subject |
технологія
виробництво м’ясні напівфабрикати фізико- хімічні показники рентабельність technology production meat semi-finished products physicochemical indicators profitability |
|
Description |
В статті викладено результати аналізу сучасної технології виробництва мясних напівфабрикатів – млинців на високопродуктивній спеціалізованій лінії. Експериментальними дослідженнями встановлені оптимальні параметри технологічного процесу и фізико-хімічні показники готової продукції. Рівень рентабельності виробництво даного ассортименту напівфабрикатів вище 20%. The article outlines the analysis results of the modern technology of meat semifinished products – pancakes on highly-productive processing line. The experimental studies have determined the optimal parameters of technology process and physicochemical indicators of finished products. The profitability level of these meat semi-finished products processing exceeds 20%. |
|
Date |
2018-11-15T08:32:04Z
2018-11-15T08:32:04Z 2018 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії / О. М. Сморочинський, О. І. Петрова, Л. О.Стріха, О. І. Ващенко // Таврійський науковий вісник. – 2018. – Вип. 100. – С. 188-194.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4848 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|