Запис Детальніше

Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії
Technology improvement of meat semi-finished products on processing line
Технология производства мясных полуфабрикатов на специализированной линии
 
Creator Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
Сморочинський, О. М.
Smorochynskiy, O.
Ващенко, О. І.
Vashchenko, O.
 
Subject технологія
виробництво
м’ясні напівфабрикати
фізико- хімічні показники
рентабельність
technology
production
meat semi-finished products
physicochemical indicators
profitability
 
Description В статті викладено результати аналізу сучасної технології виробництва
мясних напівфабрикатів – млинців на високопродуктивній спеціалізованій
лінії. Експериментальними дослідженнями встановлені оптимальні
параметри технологічного процесу и фізико-хімічні показники готової
продукції. Рівень рентабельності виробництво даного ассортименту
напівфабрикатів вище 20%.
The article outlines the analysis results of the modern technology of meat semifinished products – pancakes on highly-productive processing line. The
experimental studies have determined the optimal parameters of technology
process and physicochemical indicators of finished products. The profitability level
of these meat semi-finished products processing exceeds 20%.
 
Date 2018-11-15T08:32:04Z
2018-11-15T08:32:04Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Технологія виробництва м’ясних напівфабрикатів на спеціалізованій лінії / О. М. Сморочинський, О. І. Петрова, Л. О.Стріха, О. І. Ващенко // Таврійський науковий вісник. – 2018. – Вип. 100. – С. 188-194.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4848
 
Language other
 
Format application/pdf