Запис Детальніше

Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців
 
Creator Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila
Підпала, Тетяна Василівна
Pіdpala, Tetyana
Петрова, Олена Іванівна
Petrova, Olena
 
Subject млинці
тривалість заморожування
температура заморожування
температура смаження
швидкість обертання барабану для смаження
якісні показники
pancakes
duration of freezing
freezing temperature
frying temperature
roasting speed of the drum
quality indicators
 
Description У статті наведено результати досліджень органолептичних показників млинців.
Встановлено, що параметри технологічного процесу впливають на якість млинців. Кращими
органолептичними показниками характеризувались млинці, виготовлені з середньої товщини тіста та заморожені у камері шокового заморожування.
 
Date 2018-11-15T10:00:37Z
2018-11-15T10:00:37Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Стріха Л. О. Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. І. Петрова // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2018. – Вип. 8. – С. 151-155.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852
 
Language other
 
Format application/pdf