Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців
|
|
Creator |
Стріха, Людмила Олександрівна
Strikha, Ludmila Підпала, Тетяна Василівна Pіdpala, Tetyana Петрова, Олена Іванівна Petrova, Olena |
|
Subject |
млинці
тривалість заморожування температура заморожування температура смаження швидкість обертання барабану для смаження якісні показники pancakes duration of freezing freezing temperature frying temperature roasting speed of the drum quality indicators |
|
Description |
У статті наведено результати досліджень органолептичних показників млинців. Встановлено, що параметри технологічного процесу впливають на якість млинців. Кращими органолептичними показниками характеризувались млинці, виготовлені з середньої товщини тіста та заморожені у камері шокового заморожування. |
|
Date |
2018-11-15T10:00:37Z
2018-11-15T10:00:37Z 2018 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Стріха Л. О. Вплив параметрів технологічного процесу на якісні показники млинців / Л. О. Стріха, Т. В. Підпала, О. І. Петрова // Вісник Сумського національного аграрного університету. - 2018. – Вип. 8. – С. 151-155.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4852 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|