Запис Детальніше

Фінанси підприємств

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Фінанси підприємств
 
Creator Лункіна, Тетяна Іванівна
Lunkina, Tetyana
 
Subject Грошові розрахунки підприємств
Фінансові результати
Економічна ефективність
Оборотний капітал підприємств
 
Description Фінанси підприємств – це відносно самостійна сфера фінансової системи, яка охоплює широке коло грошових відносин, пов’язаних із формуванням і використанням капіталу, доходів, грошових фондів у процесі їх кругообігу. Саме в цій сфері фінансів формується основна частина доходів, які далі перерозподіляються різноманітними каналами в народногосподарському комплексі і служать основним джерелом зростання і соціального розвитку суспільства.
Саме тому дисципліна «Фінанси підприємств» розкриває сутність, функції і роль фінансів підприємств і кредиту, їх розвиток та удосконалення, розглядає фінансові відносини підприємств в сучасних умовах.
Дисципліна «Фінанси підприємств» є нормативною, тобто обов’язковою для вивчення здобувачами вищої освіти, що навчаються за програмами з підготовки освітнього ступеню «Бакалавр».
 
Date 2018-11-08T07:05:47Z
2018-11-08T07:05:47Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Фінанси підприємств [Електронний ресурс] : робочий зошит для практичних занять здобувачів вищої освіти ступеня "Бакалавр" спеціальностей 071 "Облік і оподаткування", 072 "Фінанси, банківська справа та страхування" денної форми навчання / уклад. : Т. І. Лункіна. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 73 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4821
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет