Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса
|
|
Creator |
Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна Strikha, Ludmila |
|
Subject |
виробництво ковбасних виробів
Копчення Напівкопчена ковбаса Варено-копчені ковбаси Сирокопчена ковбаса якість готового продукту |
|
Description |
Дисципліна «Технологічне обладнання та технологія переробки м’яса» займає важливе місце у формуванні знань кваліфікованих фахівців спеціальності «ТВППТ» з питань вивчення та впровадження безпосередньо в умовах виробництва м’ясної та іншої сировини вітчизняних і закордонних високоефективних технологій.
|
|
Date |
2018-11-13T13:05:32Z
2018-11-13T13:05:32Z 2018 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" освітньої спеціальності 204 - "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 27 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|