Запис Детальніше

Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса
 
Creator Стріха, Людмила Олександрівна
Стриха, Людмила Александровна
Strikha, Ludmila
 
Subject виробництво ковбасних виробів
Копчення
Напівкопчена ковбаса
Варено-копчені ковбаси
Сирокопчена ковбаса
якість готового продукту
 
Description Дисципліна «Технологічне обладнання та технологія переробки м’яса» займає важливе місце у формуванні знань кваліфікованих фахівців спеціальності «ТВППТ» з питань вивчення та впровадження безпосередньо в умовах виробництва м’ясної та іншої сировини вітчизняних і закордонних високоефективних технологій.
 
Date 2018-11-13T13:05:32Z
2018-11-13T13:05:32Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Технологічне обладнання та технологія переробки м'яса [Електронний ресурс] : метод. реком. для самостійного вивчення дисципліни та виконання контрольної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "Магістр" освітньої спеціальності 204 - "ТВППТ" денної та заочної форм навчання / уклад. Л. О. Стріха. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 27 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4831
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет