Запис Детальніше

Страховий менеджмент

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Страховий менеджмент
 
Creator Шишпанова, Наталія Олександрівна
Shyshpanova, Nataliya
 
Subject Характеристика страхової компанії
Управління маркетинговою діяльністю
укладання страхових договорів
страхові компанії
 
Description У сучасних умовах господарювання суттєво змінюються вимоги до підготовки кадрів. Зокрема, сучасний рівень економіки вимагає підвищення рівня професіоналізму й компетентності спеціалістів у всіх галузях, що має пряме відношення до навчального процесу у вищих навчальних закладах, які щороку випускають тисячі молодих спеціалістів. Практична підготовка здобувачів вищої освіти передбачає безперервність та послідовність її проведення при одержанні необхідного обсягу практичних фінансових знань і умінь. Під час практики поглиблюються та закріплюються теоретичні знання з усіх дисциплін навчального плану, накопичується та аналізується фактичний матеріал для виконання дипломної роботи.
Основною передумовою проходження виробничої практики зі страхового менеджменту є можливість самостійної роботи здобувачів вищої освіти під керівництвом провідних фахівців, призначених керівником страхової компанії, його відділення або структурного підрозділу.
 
Date 2018-11-21T09:47:47Z
2018-11-21T09:47:47Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Страховий менеджмент : робоча програма з виробничої практики для здобувачів вищої освіти денної форми навчання (І курс) на 2018-2019 навчальний рік. Галузь знань 07 «Управління та адміністрування». Спеціальність 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Освітній ступінь «Магістр». Кваліфікація – магістр з фінансів, банківської справи та страхування / розроб. Н. О. Шишпанова ; Обліково-фінансовий факультет. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 20 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4889
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет