Запис Детальніше

Проблеми життєдіяльності людини в сучасних умовах

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Проблеми життєдіяльності людини в сучасних умовах
 
Creator Ястремська, Анна Анатоліївна
Yastremska, Anna
 
Contributor Пустова Ольга Григорівна, редактор
Ткаченко Діна Віталіївна, редактор
 
Subject Цивільна оборона
цивільний захист
Пожежна безпека
Терористична загроза
 
Description В бібліографічному покажчику «Проблеми життєдіяльності людини в сучасних умовах» розглянуті питання безпеки життєдіяльності особи, суспільства та держави, цивільної оборони та цивільного захисту, пожежної безпеки, терористичної загрози та здоров’я людини. Висвітлюються основні аспекти взаємодії в системі “людина — життєве середовище”, джерела небезпеки та породжені ними фактори, що призводять до порушення життєдіяльності людей у повсякденних умовах виробництва й побуту та спричиняють надзвичайні ситуації.
До складу покажчика увійшли відомості про навчальні посібники, монографії, статті з наукових періодичних видань, а також матеріали всесвітньої мережі Інтернет з питань безпеки життєдіяльності.
При підготовці видання були використані фонди,
каталоги та картотеки бібліотеки, бази даних бібліотеки МНАУ та електронні версії повнотекстових документів, розміщених в Інтернет.
 
Date 2018-11-22T09:39:41Z
2018-11-22T09:39:41Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Проблеми життєдіяльності людини в сучасних умовах [Електронний ресурс] : рек. покажч. літ. / уклад. А. А. Ястремська ; за ред. О. Г. Пустова, Д. В. Ткаченко. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 60 с. - Режим доступу : https://lib.mnau.edu.ua/info5/2018/BJD_2018_web.pdf.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4905
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет