Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції свинарства

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції свинарства
 
Creator Топіха, Віра Сергіївна
Топиха, Вера Сергеевна
Topyha, Vera
Калиниченко, Галина Іванівна
Калиниченко, Галина Ивановна
Kalinichenko, Galina
Галімов, Сергій Миколайович
Галимов, Сергей Николаевич
Galimov, Sergei
Лихач, Вадим Ярославович
Лихач, Вадим Ярославович
Likhach, Vadym
 
Subject свинарство
технологія виробництва
сільське господарство
продуктивність свиней
відгодівельні якості
бонітування
 
Description Свинарство є однією з головних галузей сільськогосподарського
виробництва. Особлива увага на сучасному етапі приділяється організації
відтворення стада, селекційно-племінній роботі, а також запровадженню
новітніх технологій у свинарстві, що стало основою для підвищення обсягів
виробництва продукції галузі та зниження її собівартості.
 
Date 2018-11-28T09:18:14Z
2018-11-28T09:18:14Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Технологія виробництва продукції свинарства [Електронний ресурс] : робочий зошит для виконання лаб. и практ. занять студ. напряму підготовки 6.090102 - "ТВППТ" / уклад. В. С. Топіха, Г. І. Калиниченко, С. М. Галімов, В. Я. Лихач. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 96 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4952
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет