Технологія виробництва продукції птахівництва
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції птахівництва
|
|
Creator |
Патрєва, Людмила Семенівна
Patreva, Ludmila Коваль, Ольга Анатоліївна Koval, Ol'ha |
|
Subject |
Яєчна продуктивність
конституція сільськогосподарської птиці Оцінка плідників Бонітування птиці Методи парування Інкубація яєць |
|
Description |
Дисципліна «Технологія виробництва продукції птахівництва» у структурному відношенні повністю відповідає виробничому, науковому і навчальному змісту спеціальності і має важливе значення у загальній системі професійної підготовки інженера-технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва. Методичні рекомендації розроблено відповідно робочої програми дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» з урахуванням кредитно-модульної системи її вивчення. Виконання лабораторно-практичних робіт дає можливість здобувачам вищої освіти придбати практичні навички по обліку яєчної та м’ясної продуктивності, організації і техніці ведення племінної роботи з птицею різних видів і напрямків продуктивності, бонітування, складанню раціонів годівлі сільськогосподарської птиці, оцінці якості інкубаційних яєць, технологічним розрахункам виробництва продукції птахівництва. |
|
Date |
2018-11-29T07:30:05Z
2018-11-29T07:30:05Z 2018 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Технологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 81 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4957 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|