Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції птахівництва

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції птахівництва
 
Creator Патрєва, Людмила Семенівна
Patreva, Ludmila
Коваль, Ольга Анатоліївна
Koval, Ol'ha
 
Subject Яєчна продуктивність
конституція сільськогосподарської птиці
Оцінка плідників
Бонітування птиці
Методи парування
Інкубація яєць
 
Description Дисципліна «Технологія виробництва продукції птахівництва» у структурному відношенні повністю відповідає виробничому, науковому і навчальному змісту спеціальності і має важливе значення у загальній системі професійної підготовки інженера-технолога з виробництва і переробки продукції тваринництва.
Методичні рекомендації розроблено відповідно робочої програми дисципліни «Технологія виробництва продукції птахівництва» з урахуванням кредитно-модульної системи її вивчення.
Виконання лабораторно-практичних робіт дає можливість здобувачам вищої освіти придбати практичні навички по обліку яєчної та м’ясної продуктивності, організації і техніці ведення племінної роботи з птицею різних видів і напрямків продуктивності, бонітування, складанню раціонів годівлі сільськогосподарської птиці, оцінці якості інкубаційних яєць, технологічним розрахункам виробництва продукції птахівництва.
 
Date 2018-11-29T07:30:05Z
2018-11-29T07:30:05Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Технологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних занять та самостійної роботи для здобувачів вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. - Електрон. текст. дані. - Миколаїв : МНАУ, 2018. - 81 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4957
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет