Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції аквакультури.

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції аквакультури.
 
Creator Данильчук, Галина Анатоліївна
Данильчук, Галина Анатольевна
Danylchuk, Galina
 
Subject ставове рибництво
продукція аквокультури
технологія виробництва
селекційно-племінна робота
інтенсифікація виробничих процесів
транспортування
 
Description В умовах ринкових відносин для аграрного комплексу велике
значення має раціональне використання земельних і водних ресурсів.
Перед рибним господарством поставлене конкретне завдання –
збільшити обсяги постачання населенню живої, охолодженої риби,
рибної продукції в розробленому вигляді, баличних, копчених і
в’ялених виробів з риби.
 
Date 2018-12-06T08:55:03Z
2018-12-06T08:55:03Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Технологія виробництва продукції аквакультури. Ч. 5 - "Ставове рибництво" [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення курсу та самост. роботи студ. за напрямом підготовки 6.090102-"ТВППТ" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 57 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4972
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет