Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції птахівництва

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції птахівництва
 
Creator Патрєва, Людмила Семенівна
Патрева, Людмила Семеновна
Patreva, Ludmila
Коваль, Ольга Анатоліївна
Коваль, Ольга Анатольевна
Koval, Olga
 
Subject птахівництво
методи розведення
технологія виробництва
м’ясна продуктивність
селекція
технологія інкубації
утримання
годівля
 
Description Птахівництво – галузь сільськогосподарського виробництва, основним
завданням якої є розведення, годівля, утримання птиці, застосування
механізації, автоматизації технологічних процесів, проведення ветеринарної
профілактики з метою отримання яєць, м’яса та інших продуктів (пух, пір’я,
жирна печінка та ін.) при низьких затратах праці та коштів.
 
Date 2018-12-06T10:05:26Z
2018-12-06T10:05:26Z
2014
 
Type Book
 
Identifier Технологія виробництва продукції птахівництва [Електронний ресурс] : метод. реком. для вивчення дисципліни та самост. роботи студ. денної та заоч. форм навч. (напрям підгот 6.090102 - "ТВППТ") / уклад. Л. С. Патрєва, О. А. Коваль. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2014. – 51 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/4975
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет