Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції аквакультури

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції аквакультури
 
Creator Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina
 
Subject Розтин риби
Зовнішня будова
топографія внутрішніх органів риб
удобрення ставів
 
Description Дисципліна “Технологія виробництва продукції аквакультури” є
складовою частиною підготовки інженерів-технологів, а її значення в
сучасних умовах господарювання стає значно вагомішим. Сьогодні, в
умовах переходу аграрного комплексу держави до ринкових
відносин, виключне значення набуває раціональне використання
земельних і водних ресурсів. Україна має родючу землю, але на
значних площах її родючість може бути реалізована виключно за
умов наявності відповідної кількості вологи, що викликало до життя
сучасної системи зрошувального землеробства, які включають
канали, малі і середні водосховища. Ці водні об’єкти господарювання
розташовані на землях сільськогосподарських угідь різних форм
власності. Вони мають певний, в ряді випадків високий
біопродукційний потенціал, який може бути використаний для
виробництва товарної риби високої якості.
 
Date 2018-12-20T12:37:43Z
2018-12-20T12:37:43Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Технологія виробництва продукції аквакультури [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних занять здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 80 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5026
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет