Технологія виробництва продукції аквакультури
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції аквакультури
|
|
Creator |
Данильчук, Галина Анатоліївна
Danylchuk, Galina |
|
Subject |
Розтин риби
Зовнішня будова топографія внутрішніх органів риб удобрення ставів |
|
Description |
Дисципліна “Технологія виробництва продукції аквакультури” є складовою частиною підготовки інженерів-технологів, а її значення в сучасних умовах господарювання стає значно вагомішим. Сьогодні, в умовах переходу аграрного комплексу держави до ринкових відносин, виключне значення набуває раціональне використання земельних і водних ресурсів. Україна має родючу землю, але на значних площах її родючість може бути реалізована виключно за умов наявності відповідної кількості вологи, що викликало до життя сучасної системи зрошувального землеробства, які включають канали, малі і середні водосховища. Ці водні об’єкти господарювання розташовані на землях сільськогосподарських угідь різних форм власності. Вони мають певний, в ряді випадків високий біопродукційний потенціал, який може бути використаний для виробництва товарної риби високої якості. |
|
Date |
2018-12-20T12:37:43Z
2018-12-20T12:37:43Z 2018 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Технологія виробництва продукції аквакультури [Електронний ресурс] : метод. реком. для виконання лабораторно-практичних занять здобувачами вищої освіти СВО "Бакалавр" освітньої спеціальності 204 "ТВППТ" / уклад. Г. А. Данильчук. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 80 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5026 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|