Технологія виробництва продукції вівчарства
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва продукції вівчарства
|
|
Creator |
Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina |
|
Subject |
Розрахунок виходу вовни
потреба у воді та підстилці виход гною структури стада овець |
|
Description |
Процес виробництва продукції вівчарства складний. Він включає послідовність технологічних процесів, які складаються з різних операцій – годівлі та утримання овець в зимовий та літній періоди, відтворення стада, стрижки, нагулу та відгодівлі тварин. Відповідно до прийнятої технології розробляються плани племінної роботи та ветеринарних заходів. Тому, технолог виробництва продукції вівчарства повинен добре знати структуру процесу виробництва, сутність та складність кожної операції. Ці знання дадуть йому змогу зі значним економічним ефектом застосовувати засоби механізації, нове, сучасне обладнання, домагатися підвищення продуктивності праці кожного працівника галузі вівчарства. Крім того, технолог повинен вміти розраховувати, моделювати виконання кожного виробничого процесу, що дозволить йому успішно вирішувати поставленні перед ним завдання. |
|
Date |
2018-12-20T12:57:26Z
2018-12-20T12:57:26Z 2018 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Технологія виробництва продукції вівчарства [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення практичних занять здобувачами вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. Г. І. Калиниченко. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 32 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5028 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|