Запис Детальніше

Технологія виробництва продукції вівчарства

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва продукції вівчарства
 
Creator Калиниченко, Галина Іванівна
Kalinichenko, Galina
 
Subject Розрахунок виходу вовни
потреба у воді та підстилці
виход гною
структури стада овець
 
Description Процес виробництва продукції вівчарства складний. Він
включає послідовність технологічних процесів, які складаються з
різних операцій – годівлі та утримання овець в зимовий та літній
періоди, відтворення стада, стрижки, нагулу та відгодівлі тварин.
Відповідно до прийнятої технології розробляються плани племінної
роботи та ветеринарних заходів.
Тому, технолог виробництва продукції вівчарства повинен добре
знати структуру процесу виробництва, сутність та складність кожної
операції. Ці знання дадуть йому змогу зі значним економічним
ефектом застосовувати засоби механізації, нове, сучасне обладнання,
домагатися підвищення продуктивності праці кожного працівника
галузі вівчарства. Крім того, технолог повинен вміти розраховувати,
моделювати виконання кожного виробничого процесу, що дозволить
йому успішно вирішувати поставленні перед ним завдання.
 
Date 2018-12-20T12:57:26Z
2018-12-20T12:57:26Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Технологія виробництва продукції вівчарства [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення практичних занять здобувачами вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 204 - "ТВППТ" / уклад. Г. І. Калиниченко. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 32 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5028
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет