Запис Детальніше

Технологія виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологія виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції
 
Creator Галімов, Сергій Миколайович
Galimov, Sergei
 
Subject зоогігієнічні вимоги
поживність кормів
продуктивність коней
М’ясна продуктивність
 
Description Сучасні високомеханізовані технології виробництва продукції
тваринництва повинні враховувати два основних принципи: по-перше –
максимальне врахування біологічних особливостей тварин, створення їм
достатньо комфортних умов для повного прояву потенціалу
продуктивності, по-друге – підвищення продуктивності праці. Це
забезпечується за рахунок механізації та автоматизації процесів
виробництва. Тому для успішного виконання завдань, які нині стоять перед
тваринництвом, і роботи в сучасних умовах поряд зі спеціалістами –
зооінженерами потрібні висококваліфіковані кадри інженерних
спеціальностей, які б досконало знали технологію виробництва продукції
тваринництва та вміло застосовували її на практиці.
Дані методичні рекомендації допоможуть студентам самостійно
оволодіти теоретичною частиною курсу, а також практичними навичками
та вміннями згідно із кваліфікаційною характеристикою сучасного
інженера сільськогосподарського виробництва.
 
Date 2018-12-20T13:03:06Z
2018-12-20T13:03:06Z
2018
 
Type Book
 
Identifier Технологія виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення практичних занять здобувачами вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 141 "Енергетика, електротехніка та електромеханіка" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 51 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5029
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет