Технологія виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологія виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції
|
|
Creator |
Галімов, Сергій Миколайович
Galimov, Sergei |
|
Subject |
зоогігієнічні вимоги
поживність кормів продуктивність коней М’ясна продуктивність |
|
Description |
Сучасні високомеханізовані технології виробництва продукції тваринництва повинні враховувати два основних принципи: по-перше – максимальне врахування біологічних особливостей тварин, створення їм достатньо комфортних умов для повного прояву потенціалу продуктивності, по-друге – підвищення продуктивності праці. Це забезпечується за рахунок механізації та автоматизації процесів виробництва. Тому для успішного виконання завдань, які нині стоять перед тваринництвом, і роботи в сучасних умовах поряд зі спеціалістами – зооінженерами потрібні висококваліфіковані кадри інженерних спеціальностей, які б досконало знали технологію виробництва продукції тваринництва та вміло застосовували її на практиці. Дані методичні рекомендації допоможуть студентам самостійно оволодіти теоретичною частиною курсу, а також практичними навичками та вміннями згідно із кваліфікаційною характеристикою сучасного інженера сільськогосподарського виробництва. |
|
Date |
2018-12-20T13:03:06Z
2018-12-20T13:03:06Z 2018 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Технологія виробництва, переробки і зберігання сільськогосподарської продукції [Електронний ресурс] : метод. реком. для проведення практичних занять здобувачами вищої освіти ступеня "бакалавр" спеціальності 141 "Енергетика, електротехніка та електромеханіка" / уклад. С. М. Галімов. — Електрон. текст. дані. – Миколаїв : МНАУ, 2018. – 51 с.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5029 |
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|