Запис Детальніше

Біологічна модель плодів баклажана, придатних до переробки

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Біологічна модель плодів баклажана, придатних до переробки
Biological model of egg-plants suitable for processing
 
Creator Зінченко, Є. В.
Zinchenko, E. V.
 
Subject плоди баклажана
овочева сировина
переробка
біологічна модель
хіміко- технологічна оцінка
eggplant fruits
raw material
processing
biological model
chemical and technological evaluation
 
Description У статті представлено удосконалену методику хіміко-технологічного сортовипробування
овочевої сировини для переробної промисловості (на прикладі плодів баклажана), створено біологічну
модель сировини, придатної до переробки. Висвітлені дослідження сприяють підвищенню якості
готової продукції та зниженню втрат сировини. Проведене дослідження спрощує підбір сортів
баклажана селекції Інституту овочівництва і баштанництва НААН України, вирощених в умова х
лівобережного Лісостепу України та придатних до переробки.
Methodology was improved for chemical technological varietal testing of vegetable raw materials for
processing industry (for example eggplant fruit), biological model of raw material that created is available for
processing. These studies are contribute to improving the quality of finished products and reduce raw material
losses. Conducted research are simplifies selection of eggplant varieties selection of the Institute of Vegetable
and Melons of the National Academy Sciences of Ukraine, which are grown in conditions of the left-bank
Forest-steppe of Ukraine suitable for processing.
 
Date 2019-01-15T14:37:15Z
2019-01-15T14:37:15Z
2018
 
Type Article
 
Identifier Зінченко Є. В. Біологічна модель плодів баклажана, придатних до переробки / Є. В. Зінченко // Вісник аграрної науки Причорномор'я. - 2018. - Вип. 3 (99). - С. 84-88. - DOI:1 0.31521/2313-092X/2018-3(99)-14.
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5073
 
Language other
 
Relation ;DOI:1 0.31521/2313-092X/2018-3(99)-14
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет