Запис Детальніше

Віртуальне навчальне середовище Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя на базі LMS ATutor

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Віртуальне навчальне середовище Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя на базі LMS ATutor
 
Creator Коноваленко, Ігор Володимирович
Дячук, Степан Федорович
Шкодзінський, Олег Ксаверович
 
Subject дистанційне навчання
електронне навчання
віртуальне навчальне середовище
ТНТУ
Тернопільський національний технічний університет
 
Description 12 листопада 2014 р на базі Харківського національного університету радіоелектроніки (ХНУРЕ) відбувся Міжнародний науково-практичний семінар «Теорія і практика дистанційного навчання іноземних громадян: вітчизняний та міжнародний досвід». Організаторами семінару є Міністерство освіти і науки України, Харківська обласна державна адміністрація та Харківський національний університет радіоелектроніки.
Метою семінару був обмін досвідом та обговорення проблем, пов'язаних з організацією дистанційного навчання, аналіз педагогічних та психологічних аспектів розвитку дистанційного навчання; використання елементів дистанційного навчання в навчальному процесі, та встановлення зв'язків між академічним і комерційним секторами освіти.
На семінарі було представлено доповідь на тему "Віртуальне навчальне середовище Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя на базі LMS ATutor" авторів Дячука С.Ф., Коноваленка І.В., Шкодзінського О.К.
У доповіді розглянуто структуру віртуального навчального середовища ТНТУ, показано взаємодію між його складовими системами, висвітлено ряд технічних особливостей його організації.
 
Date 2014-11-20T11:59:02Z
2014-11-20T11:59:02Z
2014-11-20T11:59:02Z
 
Type Article
 
Identifier http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5084
 
Language uk