ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ
|
|
Creator |
Жук, І.О.
|
|
Contributor |
Крамаренко, Олександр Сергійович, науковий керівник
Крамаренко, Александр Сергеевич, научный руководитель Kramarenko, Alexander, scientific director |
|
Subject |
мальтодекстрин
йогурт кукурудзяний крохмаль картопляний крохмаль D-глюкоза мальтоза полісахариди |
|
Description |
Жук, І.О. ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ / І.О. Жук, // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 81-83.
З появою інноваційних технологій створюються нові і більш ефективні методи виробництва продуктів харчування, наприклад використання мальтодекстрину у виробництві йогуртів, що стають більш дієтичними. Це позитивно впливає на процес перетравлення, підвищує засвоюваність і забезпечує тривале і рівномірне надходження глюкози і при цьому не несе ніякого негативного впливу на організм. |
|
Date |
2019-02-01T07:49:59Z
2019-02-01T07:49:59Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162
|
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|