Запис Детальніше

ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ
 
Creator Жук, І.О.
 
Contributor Крамаренко, Олександр Сергійович, науковий керівник
Крамаренко, Александр Сергеевич, научный руководитель
Kramarenko, Alexander, scientific director
 
Subject мальтодекстрин
йогурт
кукурудзяний крохмаль
картопляний крохмаль
D-глюкоза
мальтоза
полісахариди
 
Description Жук, І.О. ЗАСТОСУВАННЯ МАЛЬТОДЕКСТРИНІВ У ВИРОБНИЦТВІ ЙОГУРТІВ / І.О. Жук, // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 81-83.
З появою інноваційних технологій створюються нові і більш ефективні методи
виробництва продуктів харчування, наприклад використання мальтодекстрину у
виробництві йогуртів, що стають більш дієтичними. Це позитивно впливає на процес
перетравлення, підвищує засвоюваність і забезпечує тривале і рівномірне надходження
глюкози і при цьому не несе ніякого негативного впливу на організм.
 
Date 2019-02-01T07:49:59Z
2019-02-01T07:49:59Z
2017
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5162
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет