Запис Детальніше

ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОЩУВАННЯ ТЕЛЯТ НА М’ЯСО В УМОВАХ ГОСПОДАРСТВА VS DAIRY KG НІМЕЧЧИНИ

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОЩУВАННЯ ТЕЛЯТ НА М’ЯСО В УМОВАХ ГОСПОДАРСТВА VS DAIRY KG НІМЕЧЧИНИ
 
Creator Муравінець, Я.Б.
 
Contributor Стародубець, Олексій Олександрович, науковий керівник
Стародубец, Алексей Александрович, научный руководитель
Starodubets, Aleksey, scientific director
 
Subject бугаї
інтенсивність росту
енергія росту
поживність яловичини
енергетична цінність яловичини
 
Description Муравінець, Я.Б. ОРГАНІЗАЦІЯ ВИРОЩУВАННЯ ТЕЛЯТ НА М’ЯСО В УМОВАХ ГОСПОДАРСТВА VS DAIRY KG НІМЕЧЧИНИ / Я.Б. Муравінець // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 178-182.
Проаналізовано інтенсивність і енергію росту бугаїв голштинськоїпороди та
поєднання голштинської та джерсейської порід. Встановлено, що бички голштинської,
голштино-джерсейської порід, мають високу інтенсивність і енергію росту(1154-1228г),
високу поживність (1291-1347 ккал/кг) і енергетичну цінність (4,55,6 МДж/кг) яловичини і
не поступаються по даним найкращих порід м’ясного типу продуктивності вітчизняного
скотарства.
 
Date 2019-02-04T09:23:09Z
2019-02-04T09:23:09Z
2017
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5184
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет