Запис Детальніше

ЕТАЛОННИЙ БІЛОК ТА РОЗРАХУНОК БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title ЕТАЛОННИЙ БІЛОК ТА РОЗРАХУНОК БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
 
Creator Нестеренко, А. Б.
 
Contributor Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник
Юлевич, Елена Ивановна, научный руководитель
Ulevich, Olena, scientific director
 
Subject амінокислоти
еталонний білок
біологічна цінність
ФАО
 
Description Нестеренко, А.Б. ЕТАЛОННИЙ БІЛОК ТА РОЗРАХУНОК БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ / А.Б. Нестеренко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 183-187.
На основі вивчення рекомендацій експертів ФАО/ВООЗ у статті проаналізовано
зміни в амінокислотному складі і формули еталонного білка протягом 1957-2011 років.
Встановлено, що у сучасній періодичній і навчально-науковій літературі дуже часто
використовують застарілу формулу еталонного білка (1971р.). Запропоновано
використовувати формулу еталонного білка, рекомендовану експертами ФАО у 2011 р. (за
наявності інформації про біологічно доступну кількість амінокислот).
 
Date 2019-02-04T09:30:22Z
2019-02-04T09:30:22Z
2017
 
Type Article
 
Identifier http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5185
 
Language other
 
Format application/pdf
 
Publisher Миколаївський національний аграрний університет