ЕТАЛОННИЙ БІЛОК ТА РОЗРАХУНОК БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
ЕТАЛОННИЙ БІЛОК ТА РОЗРАХУНОК БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ
|
|
Creator |
Нестеренко, А. Б.
|
|
Contributor |
Юлевич, Олена Іванівна, науковий керівник
Юлевич, Елена Ивановна, научный руководитель Ulevich, Olena, scientific director |
|
Subject |
амінокислоти
еталонний білок біологічна цінність ФАО |
|
Description |
Нестеренко, А.Б. ЕТАЛОННИЙ БІЛОК ТА РОЗРАХУНОК БІОЛОГІЧНОЇ ЦІННОСТІ ХАРЧОВИХ ПРОДУКТІВ / А.Б. Нестеренко // Студентський науковий вiсник [МНАУ]. - 2017. - Вип. 2 (10) : Сільськогосподарські науки. - С. 183-187.
На основі вивчення рекомендацій експертів ФАО/ВООЗ у статті проаналізовано зміни в амінокислотному складі і формули еталонного білка протягом 1957-2011 років. Встановлено, що у сучасній періодичній і навчально-науковій літературі дуже часто використовують застарілу формулу еталонного білка (1971р.). Запропоновано використовувати формулу еталонного білка, рекомендовану експертами ФАО у 2011 р. (за наявності інформації про біологічно доступну кількість амінокислот). |
|
Date |
2019-02-04T09:30:22Z
2019-02-04T09:30:22Z 2017 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
http://dspace.mnau.edu.ua/jspui/handle/123456789/5185
|
|
Language |
other
|
|
Format |
application/pdf
|
|
Publisher |
Миколаївський національний аграрний університет
|
|