Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Стан і перспективи харчової науки та промисловості : матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези доповідей
State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conferenc |
|
Subject |
001
664 72 |
|
Description |
The book covers the materials of the International scientific and technical conference ̋State and prospects of food science and industry ̋ (Ternopil 8-9 October 2015). Discussed the following issues: food technology; food chemistry and biotechnology; safety and expertise of food; standardization and certification of raw materials and food products; economic aspects, priorities and innovations in food production. |
|
Date |
2015-10-27T08:36:49Z
2015-10-27T08:36:49Z 2015-10-08 |
|
Type |
Book
|
|
Identifier |
Стан і перспективи харчової науки та промисловості :
матеріали міжнародної науково-технічної конференції. Тези
доповідей (Тернопіль 8-9 жовтня 2015 року) / МОН України, ТНТУ
імені Івана Пулюя – Тернопіль : Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя,
2015.- с.
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5931 State and prospects of food science and industry: Book of abstracts of the International Scientific and Technical Conference (Ternopil, 8-9 October 2015) / MON Ukraine, TNTU Ivan Puluj - Ternopil: Publishing TNTU Ivan Puluj, 2015. - 222 p. |
|
Language |
uk
|
|
Publisher |
Видавництво Тернопільського національного технічного університету імені Івана Пулюя
|
|