Запис Детальніше

Розробка та дослідження автоматизованого комплексу для виготовлення молочних консервів на базі Городоцького консервного комбінату

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка та дослідження автоматизованого комплексу для виготовлення молочних консервів на базі Городоцького консервного комбінату
 
Creator Карпець, Ігор Григорович
Вербіцький, Андрій Степанович
 
Subject 8.05020201
автоматизоване управління технологічними процесами
 
Description Розроблено автоматизований комплекс для виготовлення солодких молочних консервів
 
Date 2015-08-04T11:21:27Z
2015-08-04T11:21:27Z
2015-08-04T11:21:27Z
 
Type Other
 
Identifier http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5759
Research and development of automated complex for the production of canned milk based Gorodotsky cannery
 
Language uk
 
Relation 1. Економіка і організація виробництва в дипломних проектах по технологічних спеціальностях / Під ред. Геворкяна - К.: Вища школа, 1982 - 296 с.
2. Сущенков П.П. Организация й планирование производства на пищевьіх предприятиях. -М: Зкономика, 1984-315 с.
3. ДСТУ 2212:2003. «Виробництво молока та кисломолочних продуктів. Терміни визначення понять : - [Чинний від 2003-26-12].» - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - 22 с. - (Національні стандарти України).
 
Coverage Тернопіль
 
Publisher Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя