Розробка та дослідження автоматизованого комплексу для виготовлення молочних консервів на базі Городоцького консервного комбінату
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка та дослідження автоматизованого комплексу для виготовлення молочних консервів на базі Городоцького консервного комбінату
|
|
Creator |
Карпець, Ігор Григорович
Вербіцький, Андрій Степанович |
|
Subject |
8.05020201
автоматизоване управління технологічними процесами |
|
Description |
Розроблено автоматизований комплекс для виготовлення солодких молочних консервів
|
|
Date |
2015-08-04T11:21:27Z
2015-08-04T11:21:27Z 2015-08-04T11:21:27Z |
|
Type |
Other
|
|
Identifier |
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/5759
Research and development of automated complex for the production of canned milk based Gorodotsky cannery |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
1. Економіка і організація виробництва в дипломних проектах по технологічних спеціальностях / Під ред. Геворкяна - К.: Вища школа, 1982 - 296 с.
2. Сущенков П.П. Организация й планирование производства на пищевьіх предприятиях. -М: Зкономика, 1984-315 с. 3. ДСТУ 2212:2003. «Виробництво молока та кисломолочних продуктів. Терміни визначення понять : - [Чинний від 2003-26-12].» - К. : Держспоживстандарт України, 2004. - 22 с. - (Національні стандарти України). |
|
Coverage |
Тернопіль
|
|
Publisher |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
|
|