Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією
Some physical-chemical and microbiological indexes pastes cheese enriched with flaxseed oil |
|
Creator |
Лялик, Анастасія Тарасівна
Lialyk, Anastasiia |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет ім. І.Пулюя
|
|
Subject |
663.05
|
|
Date |
2015-12-21T14:31:30Z
2015-12-21T14:31:30Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лялик А. Деякі фізико-хімічні та мікробіологічні показники сиркової пасти збагаченої лляною олією / Анастасія Лялик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 30-31. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6429 Lialyk A. (2015) Deiaki fizyko-khimichni ta mikrobiolohichni pokaznyky syrkovoi pasty zbahachenoi llianoiu oliieiu [Some physical-chemical and microbiological indexes pastes cheese enriched with flaxseed oil]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 30-31 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" 1. Дамянова С. Получение функциональных пищевых продуктов. IY. Кислое молоко с пчелиным медом / С. Дамянова, Н. Василева, С. Тодорова и др. // Научные труды РУ «Ангел Канчев». – 2010. – Т.ХХ. Сер. – В.2. − С.177-185. 2. Дамянова С. Получение функциональных пищевых продуктов. I. / Кислое молоко с овсяными хлопьями / С. Дамянова, Н. Василева, С. Тодорова и др. // Научные труды РУ «Ангел Канчев». – 2009. – Т.48. − С.169-174. 3. Машкін М.І. Технологія виробництва молока і молочних продуктів / М.І. Машкін, Н.М. Париш // Навчальне видання. − К.: Вмща освіта, 2006. – 351.: іл. 1. Damianova S. Poluchenie funktsionalnykh pishchevykh produktov. IY. Kisloe moloko s pchelinym medom, S. Damianova, N. Vasileva, S. Todorova and other, Nauchnye trudy RU "Anhel Kanchev". – 2010. – T.KhKh. Ser. – V.2. − P.177-185. 2. Damianova S. Poluchenie funktsionalnykh pishchevykh produktov. I., Kisloe moloko s ovsianymi khlopiami, S. Damianova, N. Vasileva, S. Todorova and other, Nauchnye trudy RU "Anhel Kanchev". – 2009. – V.48. − P.169-174. 3. Mashkin M.I. Tekhnolohiia vyrobnytstva moloka i molochnykh produktiv, M.I. Mashkin, N.M. Parysh, Navchalne vydannia. − K.: Vmshcha osvita, 2006. – 351.: il. |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
30-31
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|