Запис Детальніше

Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции
The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products
 
Creator Shingareva, Tatiana
Pavlistova, Natallia
Skaptsov, Andrey
Шингарева, Татьяна
Павлистова, Наталья
Скапцов, Андрей
 
Contributor Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь
 
Subject 637.3
 
Date 2015-12-21T14:31:36Z
2015-12-21T14:31:36Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Шингарева Т. Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции / Татьяна Шингарева, Наталья Павлистова, Андрей Скапцов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 32-33. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430
Shingareva T., Pavlistova N., Skaptsov A. (2015) Vliianie tekhnolohicheskikh parametrov proizvodstva na reolohicheskie svoistva termokislotnoi belkovoi produktsii [The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 32-33 [in Russian].
 
Language ru
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 32-33
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU