Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции
The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products |
|
Creator |
Shingareva, Tatiana
Pavlistova, Natallia Skaptsov, Andrey Шингарева, Татьяна Павлистова, Наталья Скапцов, Андрей |
|
Contributor |
Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Беларусь
|
|
Subject |
637.3
|
|
Date |
2015-12-21T14:31:36Z
2015-12-21T14:31:36Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шингарева Т. Влияние технологических параметров производства на реологические свойства термокислотной белковой продукции / Татьяна Шингарева, Наталья Павлистова, Андрей Скапцов // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 32-33. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6430 Shingareva T., Pavlistova N., Skaptsov A. (2015) Vliianie tekhnolohicheskikh parametrov proizvodstva na reolohicheskie svoistva termokislotnoi belkovoi produktsii [The influence of technological parameters on the rheological properties of thermoacid protein products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 32-33 [in Russian]. |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
32-33
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|