Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания
Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding |
|
Creator |
Rybakova, T. M.
Masansky, S. L. Rybakova, Y. A. Рыбакова, Т. М. Масанский, С. Л. Рыбакова, Я. А. |
|
Contributor |
Учреждение образования «Могилевский государственный университет», Республика Беларусь
|
|
Subject |
664.887
642.58 |
|
Date |
2015-12-21T14:31:44Z
2015-12-21T14:31:44Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рыбакова Т. М. Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания / Т. М. Рыбакова, С. Л. Масанский, Я. А. Рыбакова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 34. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431 Rybakova T. M., Masansky S. L., Rybakova Y. A. (2015) Razrabotka retseptur i optimizatsiia tekhnolohii polucheniia kulinarnykh sousov dlia shkolnoho pitaniia [Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 34 [in Russian]. |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
34
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|