Запис Детальніше

Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания
Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding
 
Creator Rybakova, T. M.
Masansky, S. L.
Rybakova, Y. A.
Рыбакова, Т. М.
Масанский, С. Л.
Рыбакова, Я. А.
 
Contributor Учреждение образования «Могилевский государственный университет», Республика Беларусь
 
Subject 664.887
642.58
 
Date 2015-12-21T14:31:44Z
2015-12-21T14:31:44Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Рыбакова Т. М. Разработка рецептур и оптимизация технологии получения кулинарных соусов для школьного питания / Т. М. Рыбакова, С. Л. Масанский, Я. А. Рыбакова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 34. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6431
Rybakova T. M., Masansky S. L., Rybakova Y. A. (2015) Razrabotka retseptur i optimizatsiia tekhnolohii polucheniia kulinarnykh sousov dlia shkolnoho pitaniia [Development of compounding and optimization technology for production of culinary sauces for school feeding]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 34 [in Russian].
 
Language ru
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 34
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU