Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозива
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозива
Prospects for the use of vegetable oils in the production of ise cream |
|
Creator |
Шарахматова, Т.
Танасова, Г. Sharachmatova, T. Tanasova, G. |
|
Contributor |
Одеська національна академія харчових технологій, Україна
|
|
Subject |
637.146.34
664.765 |
|
Date |
2015-12-21T14:31:58Z
2015-12-21T14:31:58Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шарахматова Т. Перспективи використаннярослиннихолій при виробництві морозива / Т. Шарахматова, Г. Танасова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 38-39. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6433 Sharachmatova T., Tanasova G. (2015) Perspektyvy vykorystanniaroslynnykholii pry vyrobnytstvi morozyva [Prospects for the use of vegetable oils in the production of ise cream]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 38-39 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" 1. Загурський, А.В. Технологія молочного морозива з продуктами перероблення гарбуза [Текст] : дис. … аспірант / А.В. Загурський. – К., - 2014. – 7с. 2. Юхневич, М.М.Разработка технологии производства мороженого с растительным маслом [Текст]: автореф. дис. … аспіранта 05.18.04/ М.М Юхневич; Санкт-Петербургсксий государственный университет низкотемпературных и пищевых технологий. – С-П. 2004. – С. 2-3 3. Bhat Z.F. Milk and dairy products as functional foods: a review / Z.F Bhat, Hina Bhat // International Journal of Dairy Science. - 2011. 6: P – 1 - 12. 4. Основи раціонального і лікувального харчування / П.О. Карпенко, С.М. Пересічна, І.М. Грищенко, Н.О. Мельничук / за заг. ред. П.О. Карпенка. – К.: Київ. нац. торг.-екон. ун-т, 2011. – 504 с. 5. Хорошина, Л. П. Правильное питание пожилого человека / Л. П. Хорошина. – М. ; СПб. : Диля, 2004. – 138 с. 6. Шарахматова, Т.Є. Проектування жирового модуля для виробництва морозива геродієтичного призначення / Т.Є.Шарахматова. - «Харчова наука і технологія». – 1. Zahurskyi, A.V. Tekhnolohiia molochnoho morozyva z produktamy pereroblennia harbuza [Text] : dys. … aspirant, A.V. Zahurskyi. – K., - 2014. – 7p. 2. Iukhnevich, M.M.Razrabotka tekhnolohii proizvodstva morozhenoho s rastitelnym maslom [Text]: avtoref. dis. … aspiranta 05.18.04/ M.M Iukhnevich; Sankt-Peterburhsksii hosudarstvennyi universitet nizkotemperaturnykh i pishchevykh tekhnolohii. – S-P. 2004. – P. 2-3 3. Bhat Z.F. Milk and dairy products as functional foods: a review, Z.F Bhat, Hina Bhat, International Journal of Dairy Science. - 2011. 6: P – 1 - 12. 4. Osnovy ratsionalnoho i likuvalnoho kharchuvannia, P.O. Karpenko, S.M. Peresichna, I.M. Hryshchenko, N.O. Melnychuk, by gen. ed. P.O. Karpenka. – K.: Kyiv. nats. torh.-ekon. un-t, 2011. – 504 p. 5. Khoroshina, L. P. Pravilnoe pitanie pozhiloho cheloveka, L. P. Khoroshina. – M. ; SPb. : Dilia, 2004. – 138 p. 6. Sharakhmatova, T.Ye. Proektuvannia zhyrovoho modulia dlia vyrobnytstva morozyva herodiietychnoho pryznachennia, T.Ye.Sharakhmatova. - "Kharchova nauka i tekhnolohiia". – |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
38-39
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|