Сучасні технології реструктурованих напівфабрикатів на основі м’ясної сировини
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Сучасні технології реструктурованих напівфабрикатів на основі м’ясної сировини
Modern technologiesof restructured meat productes |
|
Creator |
Гринченко, Наталя Геннадіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна Grinchenko, Natalia Kamsulina, Natalia |
|
Contributor |
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
|
|
Subject |
637.521.4
|
|
Date |
2015-12-21T14:33:03Z
2015-12-21T14:33:03Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Гринченко Н. Г. Сучасні технології реструктурованих напівфабрикатів на основі м’ясної сировини / Наталя Геннадіївна Гринченко, Наталія Валеріївна Камсуліна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 52-53. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6442 Grinchenko N., Kamsulina N. (2015) Suchasni tekhnolohii restrukturovanykh napivfabrykativ na osnovi miasnoi syrovyny [Modern technologiesof restructured meat productes]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 52-53 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
52-53
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|