Запис Детальніше

Сучасні технології реструктурованих напівфабрикатів на основі м’ясної сировини

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Сучасні технології реструктурованих напівфабрикатів на основі м’ясної сировини
Modern technologiesof restructured meat productes
 
Creator Гринченко, Наталя Геннадіївна
Камсуліна, Наталія Валеріївна
Grinchenko, Natalia
Kamsulina, Natalia
 
Contributor Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
 
Subject 637.521.4
 
Date 2015-12-21T14:33:03Z
2015-12-21T14:33:03Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Гринченко Н. Г. Сучасні технології реструктурованих напівфабрикатів на основі м’ясної сировини / Наталя Геннадіївна Гринченко, Наталія Валеріївна Камсуліна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 52-53. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6442
Grinchenko N., Kamsulina N. (2015) Suchasni tekhnolohii restrukturovanykh napivfabrykativ na osnovi miasnoi syrovyny [Modern technologiesof restructured meat productes]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 52-53 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 52-53
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU