Запис Детальніше

Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодом

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодом
Technology fruit bars «fruit bread», enriched heme iron and organic iodine
 
Creator Evlash, Victoriia
Nikitin, Sergii
Евлаш, Виктория
Никитин, Сергей
 
Contributor Харьковский государственный университет питания и торговли, Украина
 
Subject 664.144/.149
661.47
661.872
612.111
 
Date 2015-12-21T14:33:10Z
2015-12-21T14:33:10Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Евлаш В. Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодом / Виктория Евлаш, Сергей Никитин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 54-55. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6443
Evlash V., Nikitin S. (2015) Tekhnolohii fruktovykh batonchikov "fruitbread", obohashchennykh hemovym zhelezom i orhanicheskim iodom [Technology fruit bars «fruit bread», enriched heme iron and organic iodine]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 54-55 [in Russian].
 
Language ru
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 54-55
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU