Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодом
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодом
Technology fruit bars «fruit bread», enriched heme iron and organic iodine |
|
Creator |
Evlash, Victoriia
Nikitin, Sergii Евлаш, Виктория Никитин, Сергей |
|
Contributor |
Харьковский государственный университет питания и торговли, Украина
|
|
Subject |
664.144/.149
661.47 661.872 612.111 |
|
Date |
2015-12-21T14:33:10Z
2015-12-21T14:33:10Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Евлаш В. Технологии фруктовых батончиков «fruitbread», обогащенных гемовым железом и органическим йодом / Виктория Евлаш, Сергей Никитин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 54-55. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6443 Evlash V., Nikitin S. (2015) Tekhnolohii fruktovykh batonchikov "fruitbread", obohashchennykh hemovym zhelezom i orhanicheskim iodom [Technology fruit bars «fruit bread», enriched heme iron and organic iodine]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 54-55 [in Russian]. |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
54-55
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|