Запис Детальніше

Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи
Study yield value of meat and vegetables disperse system
 
Creator Крамаренко, Дмитро Павлович
Гіренко, Наталія Ігорівна
Kramarenko, Dmytro
Hirenko, Nataliia
 
Contributor Харківський державний університет харчування та торгівлі, Державний заклад «Луганський національний університет імені Т.Шевченка» (м. Старобільськ), Україна
 
Subject 637.1
66.022.39
 
Date 2015-12-21T14:33:20Z
2015-12-21T14:33:20Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Крамаренко Д. П. Дослідження граничної напруги зсуву м'ясо-рослинної дисперсної системи / Дмитро Павлович Крамаренко, Наталія Ігорівна Гіренко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 56-57. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6444
Kramarenko D., Hirenko N. (2015) Doslidzhennia hranychnoi napruhy zsuvu miaso-roslynnoi dyspersnoi systemy [Study yield value of meat and vegetables disperse system]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 56-57 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
1.Дейниченко Г.В. Научное обоснование и разработка технологий продуктов питания повышенной пищевой ценности на основе нежирного молочного сырья: Дис…д-ра. техн. Наук: 051816. – Харьков, 1997. -327с
2.Косой В. Д. Совершенствование процесса производства вареных колбас.— М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1983.— 272 с.
3.Математическая теория планирования эксперимента./Под редакцией С.М.Ермакова. – М.:Наука. Главная редакция физико-математической литературы, 1983. -392с.
1.Deinichenko H.V. Nauchnoe obosnovanie i razrabotka tekhnolohii produktov pitaniia povyshennoi pishchevoi tsennosti na osnove nezhirnoho molochnoho syria: Dis…d-ra. tekhn. Nauk: 051816. – Kharkov, 1997. -327s
2.Kosoi V. D. Sovershenstvovanie protsessa proizvodstva varenykh kolbas.- M.: Lehkaia i pishchevaia prom-st, 1983.- 272 p.
3.Matematicheskaia teoriia planirovaniia eksperimenta./Pod redaktsiei S.M.Ermakova. – M.:Nauka. Hlavnaia redaktsiia fiziko-matematicheskoi literatury, 1983. -392p.
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 56-57
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU