Дослідження процесу заморожування м’якого морозива
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження процесу заморожування м’якого морозива
Studies freezing soft ice-cream |
|
Creator |
Золотухіна, Інна
Zolotukhina, Inna |
|
Contributor |
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
|
|
Subject |
663.674
663.911.3 |
|
Date |
2015-12-21T14:33:28Z
2015-12-21T14:33:28Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Золотухіна І. Дослідження процесу заморожування м’якого морозива / Інна Золотухіна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 58-59. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6445 Zolotukhina I. (2015) Doslidzhennia protsesu zamorozhuvannia miakoho morozyva [Studies freezing soft ice-cream]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 58-59 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
58-59
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|