Запис Детальніше

Дослідження процесу заморожування м’якого морозива

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження процесу заморожування м’якого морозива
Studies freezing soft ice-cream
 
Creator Золотухіна, Інна
Zolotukhina, Inna
 
Contributor Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
 
Subject 663.674
663.911.3
 
Date 2015-12-21T14:33:28Z
2015-12-21T14:33:28Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Золотухіна І. Дослідження процесу заморожування м’якого морозива / Інна Золотухіна // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 58-59. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6445
Zolotukhina I. (2015) Doslidzhennia protsesu zamorozhuvannia miakoho morozyva [Studies freezing soft ice-cream]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 58-59 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 58-59
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU