Запис Детальніше

Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделиях

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделиях
The use of groats by-products in the recipe of confectionary goods
 
Creator Shklyanka, Nicholas
Shepko, Natalya
Шклянка, Николай
Шепко, Наталья
 
Contributor Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
 
Subject 664.68
664.7
 
Date 2015-12-21T14:33:34Z
2015-12-21T14:33:34Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Шклянка Н. Использование побочных продуктов крупяного производства в рецептуре мучных кондитерских изделиях / Николай Шклянка, Наталья Шепко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 60. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6446
Shklyanka N., Shepko N. (2015) Ispolzovanie pobochnykh produktov krupianoho proizvodstva v retsepture muchnykh konditerskikh izdeliiakh [The use of groats by-products in the recipe of confectionary goods]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 60 [in Russian].
 
Language ru
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 60
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU