Запис Детальніше

Дослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жиру

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жиру
Research of influence of high-energy discrete treatment on physical and chemical properties of wool fat
 
Creator Сарібєкова, Ю. Г.
Куник, О. М.
Семешко, О. Я.
Saribyekova, Yu.
Kunik, A.
Semeshko, O.
 
Contributor Херсонський національний технічний університет, Україна
 
Subject 665.238
 
Date 2015-12-21T14:32:35Z
2015-12-21T14:32:35Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Сарібєкова Ю. Г. Дослідження впливу високоенергетичної дискретної обробки на фізико-хімічні властивості вовняного жиру / Ю. Г. Сарібєкова, О. М. Куник, О. Я. Семешко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 46. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6438
Saribyekova Yu., Kunik A., Semeshko O. (2015) Doslidzhennia vplyvu vysokoenerhetychnoi dyskretnoi obrobky na fizyko-khimichni vlastyvosti vovnianoho zhyru [Research of influence of high-energy discrete treatment on physical and chemical properties of wool fat]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 46 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 46
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU