Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів
Application of invert syrup in technology of preparation of flour confectionery products |
|
Creator |
Сарібєкова, Д. Г.
Куник, О. М. Салєба, Л. В. Сарібеков, Г. С. Saribekova, D. Kunik, A. Saleba, L. Saribekov, G. |
|
Contributor |
Херсонський національний технічний університет, Україна
|
|
Subject |
664.682.4
|
|
Date |
2015-12-21T14:32:42Z
2015-12-21T14:32:42Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів / Д. Г. Сарібєкова, О. М. Куник, Л. В. Салєба, Г. С. Сарібеков // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 47-48. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6439 Saribekova D., Kunik A., Saleba L., Saribekov G. (2015) Zastosuvannia invertnoho syropu v tekhnolohii pryhotuvannia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Application of invert syrup in technology of preparation of flour confectionery products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 47-48 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
47-48
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|