Запис Детальніше

Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів
Application of invert syrup in technology of preparation of flour confectionery products
 
Creator Сарібєкова, Д. Г.
Куник, О. М.
Салєба, Л. В.
Сарібеков, Г. С.
Saribekova, D.
Kunik, A.
Saleba, L.
Saribekov, G.
 
Contributor Херсонський національний технічний університет, Україна
 
Subject 664.682.4
 
Date 2015-12-21T14:32:42Z
2015-12-21T14:32:42Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Застосування інвертного сиропу в технології приготування борошняних кондитерських виробів / Д. Г. Сарібєкова, О. М. Куник, Л. В. Салєба, Г. С. Сарібеков // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 47-48. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6439
Saribekova D., Kunik A., Saleba L., Saribekov G. (2015) Zastosuvannia invertnoho syropu v tekhnolohii pryhotuvannia boroshnianykh kondyterskykh vyrobiv [Application of invert syrup in technology of preparation of flour confectionery products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 47-48 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 47-48
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU