Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокою
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокою
Optimization of the composition of milk ice-cream with starch syrup |
|
Creator |
Бреус, Наталія
Маноха, Людмила Басс, Оксана Поліщук, Галина Breus, Natalia Manoha, Lyudmila Bass, Oksana Polishchuk, Galina |
|
Contributor |
Національний університет харчових технологій
|
|
Subject |
663.674
|
|
Date |
2015-12-21T14:30:11Z
2015-12-21T14:30:11Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокою / Наталія Бреус, Людмила Маноха, Оксана Басс, Галина Поліщук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 14-15. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6418 Breus N., Manoha L., Bass O., Polishchuk G. (2015) Optymizatsiia skladu morozyva molochnoho z krokhmalnoiu patokoiu [Optimization of the composition of milk ice-cream with starch syrup]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 14-15 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
14-15
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|