Запис Детальніше

Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокою

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокою
Optimization of the composition of milk ice-cream with starch syrup
 
Creator Бреус, Наталія
Маноха, Людмила
Басс, Оксана
Поліщук, Галина
Breus, Natalia
Manoha, Lyudmila
Bass, Oksana
Polishchuk, Galina
 
Contributor Національний університет харчових технологій
 
Subject 663.674
 
Date 2015-12-21T14:30:11Z
2015-12-21T14:30:11Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Оптимізація складу морозива молочного з крохмальною патокою / Наталія Бреус, Людмила Маноха, Оксана Басс, Галина Поліщук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 14-15. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6418
Breus N., Manoha L., Bass O., Polishchuk G. (2015) Optymizatsiia skladu morozyva molochnoho z krokhmalnoiu patokoiu [Optimization of the composition of milk ice-cream with starch syrup]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 14-15 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 14-15
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU