Запис Детальніше

Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності
Development of technology of the rye scalded bread of improving nourishing value
 
Creator Пашова, Наталія
Волощук, Галина
Pashova, Natalia
Voloschuk, Halyna
 
Contributor Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, Україна
 
Subject 664.64
 
Date 2015-12-21T14:30:25Z
2015-12-21T14:30:25Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Пашова Н. Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності / Наталія Пашова, Галина Волощук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 17-18. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6420
Pashova N., Voloschuk H. (2015) Rozrobka tekhnolohii zhytnoho zavarnoho khliba pidvyshchenoi pozhyvnoi tsinnosti [Development of technology of the rye scalded bread of improving nourishing value]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 17-18 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
http://www.mak-var.com.ua
http://www.elitphito.com.ua
1. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва – К: Логос, 2002. – 365 с.
2. Кузнецова Л.И. Научные основы технологий хлеба с использованием ржаной муки на заквасках с улучшенными биотехнологическими свойствами. Дис.д.т.н. МГУПП. – М., 2010. – 335 с.
3. Корпачев В.В. Сахара и сахарозаменители. – К.: Книга плюс, 2004. – 320 с.
4. Асортимент фірми МАК-ВАР. Режим доступу: http://www.mak-var.com.ua.
5. Асортимент фірми ЕлітФіто. Режим доступу: http://www.elitphito.com.ua.
1. Drobot V.I. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva – K: Lohos, 2002. – 365 p.
2. Kuznetsova L.I. Nauchnye osnovy tekhnolohii khleba s ispolzovaniem rzhanoi muki na zakvaskakh s uluchshennymi biotekhnolohicheskimi svoistvami. Dis.d.t.n. MHUPP. – M., 2010. – 335 p.
3. Korpachev V.V. Sakhara i sakharozameniteli. – K.: Kniha plius, 2004. – 320 p.
4. Asortyment firmy MAK-VAR. Access mode: http://www.mak-var.com.ua.
5. Asortyment firmy ElitFito. Access mode: http://www.elitphito.com.ua.
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 17-18
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU