Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності
Development of technology of the rye scalded bread of improving nourishing value |
|
Creator |
Пашова, Наталія
Волощук, Галина Pashova, Natalia Voloschuk, Halyna |
|
Contributor |
Інститут післядипломної освіти Національного університету харчових технологій, Україна
|
|
Subject |
664.64
|
|
Date |
2015-12-21T14:30:25Z
2015-12-21T14:30:25Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Пашова Н. Розробка технології житнього заварного хліба підвищеної поживної цінності / Наталія Пашова, Галина Волощук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 17-18. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6420 Pashova N., Voloschuk H. (2015) Rozrobka tekhnolohii zhytnoho zavarnoho khliba pidvyshchenoi pozhyvnoi tsinnosti [Development of technology of the rye scalded bread of improving nourishing value]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 17-18 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" http://www.mak-var.com.ua http://www.elitphito.com.ua 1. Дробот В.І. Технологія хлібопекарського виробництва – К: Логос, 2002. – 365 с. 2. Кузнецова Л.И. Научные основы технологий хлеба с использованием ржаной муки на заквасках с улучшенными биотехнологическими свойствами. Дис.д.т.н. МГУПП. – М., 2010. – 335 с. 3. Корпачев В.В. Сахара и сахарозаменители. – К.: Книга плюс, 2004. – 320 с. 4. Асортимент фірми МАК-ВАР. Режим доступу: http://www.mak-var.com.ua. 5. Асортимент фірми ЕлітФіто. Режим доступу: http://www.elitphito.com.ua. 1. Drobot V.I. Tekhnolohiia khlibopekarskoho vyrobnytstva – K: Lohos, 2002. – 365 p. 2. Kuznetsova L.I. Nauchnye osnovy tekhnolohii khleba s ispolzovaniem rzhanoi muki na zakvaskakh s uluchshennymi biotekhnolohicheskimi svoistvami. Dis.d.t.n. MHUPP. – M., 2010. – 335 p. 3. Korpachev V.V. Sakhara i sakharozameniteli. – K.: Kniha plius, 2004. – 320 p. 4. Asortyment firmy MAK-VAR. Access mode: http://www.mak-var.com.ua. 5. Asortyment firmy ElitFito. Access mode: http://www.elitphito.com.ua. |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
17-18
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|