Удосконалення технології продукту білкового зернистого
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Удосконалення технології продукту білкового зернистого
Improvement technology of protein granularproduct |
|
Creator |
Устименко, Ігор
Поліщук, Галина Ustymenko, Ihor Polishchuk, Galyna |
|
Contributor |
Національний університет харчових технологій, Україна
|
|
Subject |
637.352
|
|
Date |
2015-12-21T14:30:32Z
2015-12-21T14:30:32Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Устименко І. Удосконалення технології продукту білкового зернистого / Ігор Устименко, Галина Поліщук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 19. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6421 Ustymenko I., Polishchuk G. (2015) Udoskonalennia tekhnolohii produktu bilkovoho zernystoho [Improvement technology of protein granularproduct]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 19 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
19
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|