Запис Детальніше

Удосконалення технології продукту білкового зернистого

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Удосконалення технології продукту білкового зернистого
Improvement technology of protein granularproduct
 
Creator Устименко, Ігор
Поліщук, Галина
Ustymenko, Ihor
Polishchuk, Galyna
 
Contributor Національний університет харчових технологій, Україна
 
Subject 637.352
 
Date 2015-12-21T14:30:32Z
2015-12-21T14:30:32Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Устименко І. Удосконалення технології продукту білкового зернистого / Ігор Устименко, Галина Поліщук // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 19. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6421
Ustymenko I., Polishchuk G. (2015) Udoskonalennia tekhnolohii produktu bilkovoho zernystoho [Improvement technology of protein granularproduct]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 19 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 19
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU