Запис Детальніше

Вплив способу сушіння на формування пористості рослинних продуктів

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив способу сушіння на формування пористості рослинних продуктів
Influence of drying method on forming of the porosity of vegetable products
 
Creator Потапов, Володимир
Євлаш, Вікторія
Potapov, Volodymyr
Evlash, Viktoriya
 
Contributor Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
 
Subject 664.8.047
 
Date 2015-12-21T14:30:49Z
2015-12-21T14:30:49Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Потапов В. Вплив способу сушіння на формування пористості рослинних продуктів / Володимир Потапов, Вікторія Євлаш // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 21-22. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6423
Potapov V., Evlash V. (2015) Vplyv sposobu sushinnia na formuvannia porystosti roslynnykh produktiv [Influence of drying method on forming of the porosity of vegetable products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 21-22 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
1. Потапов В.А. Кинетика явлений переноса в процесс сушки: монографія - LAP LAMBERT Academic Publishing, Deutschland/ Германия. 2013, - 319 с.
2. Гинзбург, А.С. Массовлагообменниє характеристики пищевых продуктов: справочник / А.С.Гинзбург, И.М.Савина – М.: Легкая и пищевая пром-сть, 1982.- 280 с.
1. Potapov V.A. Kynetyka yavlenyi perenosa v protsess sushky: monograph - LAP LAMBERT Academic Publishing, Deutschland/ Hermanyia. 2013, - 319 p.
2. Hinzburh, A.S. Massovlahoobmenniie kharakteristiki pishchevykh produktov: spravochnik, A.S.Hinzburh, I.M.Savina – M.: Lehkaia i pishchevaia prom-st, 1982.- 280 p.
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 21-22
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU