Запис Детальніше

Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава
Production of cheese products from dairy raw materials of different structure
 
Creator Shingareva, T. I.
Egorenkova, N. S.
Marinenko, A. A.
Шингарева, Т.
Егоренкова, Н.
Мариненко, А.
 
Contributor Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
 
Subject 637.3
 
Date 2015-12-21T14:30:55Z
2015-12-21T14:30:55Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Шингарева Т. Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава / Т. Шингарева, Н. Егоренкова, А. Мариненко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 23. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6424
Shingareva T. I., Egorenkova N. S., Marinenko A. A. (2015) Proizvodstvo syrnykh produktov iz molochnoho syria raznoho sostava [Production of cheese products from dairy raw materials of different structure]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 23 [in Russian].
 
Language ru
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 23
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU