Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава
Production of cheese products from dairy raw materials of different structure |
|
Creator |
Shingareva, T. I.
Egorenkova, N. S. Marinenko, A. A. Шингарева, Т. Егоренкова, Н. Мариненко, А. |
|
Contributor |
Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
|
|
Subject |
637.3
|
|
Date |
2015-12-21T14:30:55Z
2015-12-21T14:30:55Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Шингарева Т. Производство сырных продуктов из молочного сырья разного состава / Т. Шингарева, Н. Егоренкова, А. Мариненко // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 23. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6424 Shingareva T. I., Egorenkova N. S., Marinenko A. A. (2015) Proizvodstvo syrnykh produktov iz molochnoho syria raznoho sostava [Production of cheese products from dairy raw materials of different structure]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 23 [in Russian]. |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
23
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|