Новые консервы из фасоли белорусской селекции
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Новые консервы из фасоли белорусской селекции
The new cenned of the beans of belorusian selection |
|
Creator |
Timofeeva, V.
Samankova, N. Kozina, T. Lahadinova, V. Тимофеева, В. Саманкова, Н. Козина, Т. Лахадынова, В. |
|
Contributor |
Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
|
|
Subject |
664.8
|
|
Date |
2015-12-21T14:31:02Z
2015-12-21T14:31:02Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Новые консервы из фасоли белорусской селекции / В. Тимофеева, Н. Саманкова, Т. Козина, В. Лахадынова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 24-25. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6425 Timofeeva V., Samankova N., Kozina T., Lahadinova V. (2015) Novye konservy iz fasoli belorusskoi selektsii [The new cenned of the beans of belorusian selection]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 24-25 [in Russian]. |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
24-25
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|