Запис Детальніше

Новые консервы из фасоли белорусской селекции

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Новые консервы из фасоли белорусской селекции
The new cenned of the beans of belorusian selection
 
Creator Timofeeva, V.
Samankova, N.
Kozina, T.
Lahadinova, V.
Тимофеева, В.
Саманкова, Н.
Козина, Т.
Лахадынова, В.
 
Contributor Могилевский государственный университет продовольствия, Республика Беларусь
 
Subject 664.8
 
Date 2015-12-21T14:31:02Z
2015-12-21T14:31:02Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Новые консервы из фасоли белорусской селекции / В. Тимофеева, Н. Саманкова, Т. Козина, В. Лахадынова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 24-25. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6425
Timofeeva V., Samankova N., Kozina T., Lahadinova V. (2015) Novye konservy iz fasoli belorusskoi selektsii [The new cenned of the beans of belorusian selection]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 24-25 [in Russian].
 
Language ru
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 24-25
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU