Запис Детальніше

Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока
Scientific basis of technology development fermenovanyh protein products from goat milk
 
Creator Рижкова, Таїса
Ryzhkova, Taisa
 
Contributor Харківська державна зооветеринарна академія, Україна
 
Subject 637.35’637
 
Date 2015-12-21T14:36:25Z
2015-12-21T14:36:25Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Рижкова Т. Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока / Таїса Рижкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 103-104. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6470
Ryzhkova T. (2015) Naukovi osnovy rozrobky tekhnolohii fermenovanykh bilkovykh produktiv z kozynoho moloka [Scientific basis of technology development fermenovanyh protein products from goat milk]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 103-104 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 103-104
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU