Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока
Scientific basis of technology development fermenovanyh protein products from goat milk |
|
Creator |
Рижкова, Таїса
Ryzhkova, Taisa |
|
Contributor |
Харківська державна зооветеринарна академія, Україна
|
|
Subject |
637.35’637
|
|
Date |
2015-12-21T14:36:25Z
2015-12-21T14:36:25Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Рижкова Т. Наукові основи розробки технологій ферменованих білкових продуктів з козиного молока / Таїса Рижкова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 103-104. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6470 Ryzhkova T. (2015) Naukovi osnovy rozrobky tekhnolohii fermenovanykh bilkovykh produktiv z kozynoho moloka [Scientific basis of technology development fermenovanyh protein products from goat milk]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 103-104 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
103-104
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|