Запис Детальніше

Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання
Additional functions of milk proteins and tham usage ways
 
Creator Юкало, В.
Юкало, А.
Рибак, О.
Сторож, Л.
Дацишин, Катерина Євгенівна
Yukalo, A.
Yukalo, V.
Rybak, O.
Storozh, L.
Datsyshyn, K.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 557.112.083
 
Date 2015-12-21T14:36:42Z
2015-12-21T14:36:42Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання / В. Юкало, А. Юкало, О. Рибак, Л. Сторож, К. Дацишин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 107-108. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6472
Yukalo A., Yukalo V., Rybak O., Storozh L., Datsyshyn K. (2015) Dodatkovi funktsii proteiniv moloka i shliakhy yikh vykorystannia [Additional functions of milk proteins and tham usage ways]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 107-108 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 107-108
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU