Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання
Additional functions of milk proteins and tham usage ways |
|
Creator |
Юкало, В.
Юкало, А. Рибак, О. Сторож, Л. Дацишин, Катерина Євгенівна Yukalo, A. Yukalo, V. Rybak, O. Storozh, L. Datsyshyn, K. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
557.112.083
|
|
Date |
2015-12-21T14:36:42Z
2015-12-21T14:36:42Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Додаткові функції протеїнів молока і шляхи їх використання / В. Юкало, А. Юкало, О. Рибак, Л. Сторож, К. Дацишин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 107-108. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6472 Yukalo A., Yukalo V., Rybak O., Storozh L., Datsyshyn K. (2015) Dodatkovi funktsii proteiniv moloka i shliakhy yikh vykorystannia [Additional functions of milk proteins and tham usage ways]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 107-108 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
107-108
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|