Споживні властивості зерна проса
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Споживні властивості зерна проса
Consumer properties of milet |
|
Creator |
Юрковська, В.
Овсянникова, Л. Валевська, Л. Щербатюк, С. Yurkovska, V. Ovsyannikov, L. Valevska, L. Shcherbatyuk, S. |
|
Contributor |
Одеська національна академія харчових технологій, Україна
|
|
Subject |
633.171-026.8
543.92 664.788 |
|
Date |
2015-12-21T14:37:16Z
2015-12-21T14:37:16Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Споживні властивості зерна проса / В. Юрковська, Л. Овсянникова, Л. Валевська, С. Щербатюк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 114-115. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6476 Yurkovska V., Ovsyannikov L., Valevska L., Shcherbatyuk S. (2015) Spozhyvni vlastyvosti zerna prosa [Consumer properties of milet]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 114-115 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
114-115
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|