Запис Детальніше

Використання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасом

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Використання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасом
The use of biopolimers of digister is in technology of food products from pilengas
 
Creator Манолі, Тетяна
Нікітчіна, Тетяна
Баришева, Яна
Manoli, Tatiana
Nikitchina, Tatiana
Barisheva, Jana
 
Contributor Одеська національна академія харчових технологій, м. Одеса
 
Subject 664.292
664.951.6
 
Date 2015-12-21T14:37:29Z
2015-12-21T14:37:29Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Манолі Т. Використання біополімерів рослинної сировини в технології харчових продуктів із піленгасом / Тетяна Манолі, Тетяна Нікітчіна, Яна Баришева // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 118-119. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6478
Manoli T., Nikitchina T., Barisheva J. (2015) Vykorystannia biopolimeriv roslynnoi syrovyny v tekhnolohii kharchovykh produktiv iz pilenhasom [The use of biopolimers of digister is in technology of food products from pilengas]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 118-119 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
1. Добробабина, Л.Б. Использование пиленгаса для производства консервов [Текст]/ Л.Б.Добробабина, Т.Н. Новикова // Рыбное хозяйство Украины. – 2003. – № 3. – С. 49 – 51.
2. Кузнецов, В.В. Основные тенденции в мировом и отечественном рыболовстве [Текст]/ В.В. Кузнецов // Рыбное хозяйство. – 2005. – № 4. – С. 6 – 9.
3. Thom, D. G. Interactionassociationsofalginateandpectins [Text] / D. G. Thom, Y. S. M. Dec, E. K. Morrisetal // Progr. Food Nutr. Sci. – 1982. – Vol. 6. – P. 97–108.
4. Богомолова, В.В. Использование растительных и микробных полисахаридов как студнеобразователей в производстве рыбных консервов [Текст] / В.В. Богомолова, А.С. Виннов, Т.И. Никитчина // Наукові праці ОНАХТ. — 2011.— № 40, т. 2. — С. 124–127.
5. Технология продуктов из гидробионтов [Текст]/ С.А. Артюхова, В.Д. Богданов, В.М. Дацун, и др.; Под ред. Т.М. Сафроновой, В.И. Шендерюка. – М.: Колос, 2001. – 496 с.
1. Dobrobabina, L.B. Ispolzovanie pilenhasa dlia proizvodstva konservov [Text]/ L.B.Dobrobabina, T.N. Novikova, Rybnoe khoziaistvo Ukrainy. – 2003. – No 3. – P. 49 – 51.
2. Kuznetsov, V.V. Osnovnye tendentsii v mirovom i otechestvennom rybolovstve [Text]/ V.V. Kuznetsov, Rybnoe khoziaistvo. – 2005. – No 4. – P. 6 – 9.
3. Thom, D. G. Interactionassociationsofalginateandpectins [Text], D. G. Thom, Y. S. M. Dec, E. K. Morrisetal, Progr. Food Nutr. Sci. – 1982. – Vol. 6. – P. 97–108.
4. Bohomolova, V.V. Ispolzovanie rastitelnykh i mikrobnykh polisakharidov kak studneobrazovatelei v proizvodstve rybnykh konservov [Text], V.V. Bohomolova, A.S. Vinnov, T.I. Nikitchina, Naukovi pratsi ONAKhT. - 2011.- No 40, V. 2. - P. 124–127.
5. Tekhnolohiia produktov iz hidrobiontov [Text]/ S.A. Artiukhova, V.D. Bohdanov, V.M. Datsun, and other; ed. T.M. Safronovoi, V.I. Shenderiuka. – M.: Kolos, 2001. – 496 p.
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 118-119
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU