Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива
The influence of alga of chlorella on the change of the amino acid composition of beer |
|
Creator |
Morgunova, E. M.
Nazarova, J. S. Моргунова, Е. М. Назарова, Ю. С. |
|
Contributor |
РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси попродовольствию», г. Минск, Республика Беларусь
Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Республика Беларусь |
|
Subject |
663.44
|
|
Date |
2015-12-21T14:37:36Z
2015-12-21T14:37:36Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Моргунова Е. М. Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива / Е. М. Моргунова, Ю. С. Назарова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 120-121. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6479 Morgunova E. M., Nazarova J. S. (2015) Vliianie vodorosli khlorelly na izmenenie aminokislotnoho sostava piva [The influence of alga of chlorella on the change of the amino acid composition of beer]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 120-121 [in Russian]. |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
120-121
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|