Запис Детальніше

Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива
The influence of alga of chlorella on the change of the amino acid composition of beer
 
Creator Morgunova, E. M.
Nazarova, J. S.
Моргунова, Е. М.
Назарова, Ю. С.
 
Contributor РУП «Научно-практический центр Национальной академии наук Беларуси попродовольствию», г. Минск, Республика Беларусь
Могилевский государственный университет продовольствия, г. Могилев, Республика Беларусь
 
Subject 663.44
 
Date 2015-12-21T14:37:36Z
2015-12-21T14:37:36Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Моргунова Е. М. Влияние водоросли хлореллы на изменение аминокислотного состава пива / Е. М. Моргунова, Ю. С. Назарова // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 120-121. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6479
Morgunova E. M., Nazarova J. S. (2015) Vliianie vodorosli khlorelly na izmenenie aminokislotnoho sostava piva [The influence of alga of chlorella on the change of the amino acid composition of beer]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 120-121 [in Russian].
 
Language ru
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 120-121
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU