Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов
Research into reologic properties of lowlactose sour milk products |
|
Creator |
Shulyak, Tatyana
Hushcha, Natalia Kopanets, Natalia Tishkivich, Victoria Шуляк, Татьяна Гуща, Наталья Копанец, Наталья Тишкевич, Виктория |
|
Contributor |
Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
|
|
Subject |
637.146
|
|
Date |
2015-12-21T14:37:58Z
2015-12-21T14:37:58Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов / Татьяна Шуляк, Наталья Гуща, Наталья Копанец, Виктория Тишкевич // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 126-127. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6482 Shulyak T., Hushcha N., Kopanets N., Tishkivich V. (2015) Issledovanie reolohicheskikh svoistv nizkolaktoznykh kislomolochnykh produktov [Research into reologic properties of lowlactose sour milk products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 126-127 [in Russian]. |
|
Language |
ru
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
126-127
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|