Запис Детальніше

Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов
Research into reologic properties of lowlactose sour milk products
 
Creator Shulyak, Tatyana
Hushcha, Natalia
Kopanets, Natalia
Tishkivich, Victoria
Шуляк, Татьяна
Гуща, Наталья
Копанец, Наталья
Тишкевич, Виктория
 
Contributor Учреждение образования «Могилевский государственный университет продовольствия», Республика Беларусь
 
Subject 637.146
 
Date 2015-12-21T14:37:58Z
2015-12-21T14:37:58Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Исследование реологических свойств низколактозных кисломолочных продуктов / Татьяна Шуляк, Наталья Гуща, Наталья Копанец, Виктория Тишкевич // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 126-127. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6482
Shulyak T., Hushcha N., Kopanets N., Tishkivich V. (2015) Issledovanie reolohicheskikh svoistv nizkolaktoznykh kislomolochnykh produktov [Research into reologic properties of lowlactose sour milk products]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 126-127 [in Russian].
 
Language ru
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 126-127
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU