Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок»
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок»
Future implementation bioproduktsiyi based microbiota "tibetian fungus" |
|
Creator |
Вічко, О. І.
Швед, О. В. Новіков, В. П. Vichko, O. I. Shved, O. V. Novikov, V. P. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Національний університет «Львівська політехніка», м. Львів, Україна |
|
Subject |
637.136.5.146
|
|
Date |
2015-12-21T14:39:19Z
2015-12-21T14:39:19Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вічко О. І. Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок» / О. І. Вічко, О. В. Швед, В. П. Новіков // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 145. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6493 Vichko O. I., Shved O. V., Novikov V. P. (2015) Perspektyvy vprovadzhennia bioproduktsii na osnovi mikrobioty "tybetskyi hrybok" [Future implementation bioproduktsiyi based microbiota "tibetian fungus"]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 145 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
145
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|