Запис Детальніше

Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок»

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок»
Future implementation bioproduktsiyi based microbiota "tibetian fungus"
 
Creator Вічко, О. І.
Швед, О. В.
Новіков, В. П.
Vichko, O. I.
Shved, O. V.
Novikov, V. P.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет ім. Івана Пулюя
Національний університет «Львівська політехніка», м. Львів, Україна
 
Subject 637.136.5.146
 
Date 2015-12-21T14:39:19Z
2015-12-21T14:39:19Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Вічко О. І. Перспективи впровадження біопродукції на основі мікробіоти «тибетський грибок» / О. І. Вічко, О. В. Швед, В. П. Новіков // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 145. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6493
Vichko O. I., Shved O. V., Novikov V. P. (2015) Perspektyvy vprovadzhennia bioproduktsii na osnovi mikrobioty "tybetskyi hrybok" [Future implementation bioproduktsiyi based microbiota "tibetian fungus"]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 145 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 145
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU