Запис Детальніше

Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси
Effect of temperature on the viscosity of the molten mass of cheddar
 
Creator Радіо, Лариса
Шинкарик, Марія
Кравець, Олег
Орлюк, Юрій
Radio, Larissa
Shynkaryk, Maria
Kravets, Oleg
Orlyuk, Yuri
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України
 
Subject 637.3
 
Date 2015-12-21T14:31:08Z
2015-12-21T14:31:08Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси / Лариса Радіо, Марія Шинкарик, Олег Кравець, Юрій Орлюк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 26. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6426
Radio L., Shynkaryk M., Kravets O., Orlyuk Y. (2015) Vplyv temperatury na viazkist plavlenoi chedderyzovanoi masy [Effect of temperature on the viscosity of the molten mass of cheddar]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 26 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 26
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU