Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси
Effect of temperature on the viscosity of the molten mass of cheddar |
|
Creator |
Радіо, Лариса
Шинкарик, Марія Кравець, Олег Орлюк, Юрій Radio, Larissa Shynkaryk, Maria Kravets, Oleg Orlyuk, Yuri |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя
Інститут продовольчих ресурсів Національної академії аграрних наук України |
|
Subject |
637.3
|
|
Date |
2015-12-21T14:31:08Z
2015-12-21T14:31:08Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Вплив температури на в’язкість плавленої чеддеризованої маси / Лариса Радіо, Марія Шинкарик, Олег Кравець, Юрій Орлюк // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 26. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6426 Radio L., Shynkaryk M., Kravets O., Orlyuk Y. (2015) Vplyv temperatury na viazkist plavlenoi chedderyzovanoi masy [Effect of temperature on the viscosity of the molten mass of cheddar]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 26 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
26
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|