Дослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукції
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукції
The investigation ofimpact of dough roller injectionon production quality |
|
Creator |
Деркач, А.
Стадник, І. Derkach, A. Stadnuk, I. |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
664.653.1
|
|
Date |
2015-12-21T14:31:17Z
2015-12-21T14:31:17Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Деркач А. Дослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукції / А. Деркач, І. Стадник // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 27-28. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6427 Derkach A., Stadnuk I. (2015) Doslidzhennia vplyvu valkovoho nahnitannia na yakist hotovoi produktsii [The investigation ofimpact of dough roller injectionon production quality]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 27-28 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
27-28
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|