Запис Детальніше

Дослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукції

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукції
The investigation ofimpact of dough roller injectionon production quality
 
Creator Деркач, А.
Стадник, І.
Derkach, A.
Stadnuk, I.
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664.653.1
 
Date 2015-12-21T14:31:17Z
2015-12-21T14:31:17Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Деркач А. Дослідження впливу валкового нагнітання на якість готової продукції / А. Деркач, І. Стадник // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 27-28. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6427
Derkach A., Stadnuk I. (2015) Doslidzhennia vplyvu valkovoho nahnitannia na yakist hotovoi produktsii [The investigation ofimpact of dough roller injectionon production quality]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 27-28 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 27-28
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU