Запис Детальніше

Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста
Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough
 
Creator Лісовська, Тетяна Олегівна
Чорна, Ніна
Шпилик, Олександра
Lisovskaya, Tatiana
Chorna, Nina
Shpilick, Alexandra
 
Contributor Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 664.681.2
 
Date 2015-12-21T14:31:23Z
2015-12-21T14:31:23Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Лісовська Т. Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста / Тетяна Лісовська, Ніна Чорна, Олександра Шпилик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 29. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428
Lisovskaya T., Chorna N., Shpilick A. (2015) Doslidzhennia vplyvu ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna na reolohichni pokaznyky biskvitnoho tista [Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 29 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 29
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU