Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста
Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough |
|
Creator |
Лісовська, Тетяна Олегівна
Чорна, Ніна Шпилик, Олександра Lisovskaya, Tatiana Chorna, Nina Shpilick, Alexandra |
|
Contributor |
Харківський державний університет харчування та торгівлі, Україна
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна |
|
Subject |
664.681.2
|
|
Date |
2015-12-21T14:31:23Z
2015-12-21T14:31:23Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Лісовська Т. Дослідження впливу екструдованого кукурудзяного борошна на реологічні показники бісквітного тіста / Тетяна Лісовська, Ніна Чорна, Олександра Шпилик // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 29. — (Секція харчові технології).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6428 Lisovskaya T., Chorna N., Shpilick A. (2015) Doslidzhennia vplyvu ekstrudovanoho kukurudzianoho boroshna na reolohichni pokaznyky biskvitnoho tista [Research of influence extruded corn flour on rheological properties biscuit dough]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 29 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
29
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|