Запис Детальніше

Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот
Milk and dairy products with high content of omega-3 fatty acids
 
Creator Покотило, Олег
Лялик, Анастасія Тарасівна
Ониськів, Вікторія
Pokotylo, Oleg
Lyalyk, Anastasia
Onys'ko, Victoria
 
Contributor Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
 
Subject 619
612.015
 
Date 2015-12-21T14:39:39Z
2015-12-21T14:39:39Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Покотило О. Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот / Олег Покотило, Анастасія Лялик, Вікторія Ониськів // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 149-150. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6496
Pokotylo O., Lyalyk A., Onys'ko V. (2015) Moloko i molochni produkty z pidvyshchenym vmistom omeha-3 zhyrnykh kyslot [Milk and dairy products with high content of omega-3 fatty acids]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 149-150 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 149-150
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU