Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот
CUNTUR
Переглянути архів ІнформаціяПоле | Співвідношення | |
Title |
Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот
Milk and dairy products with high content of omega-3 fatty acids |
|
Creator |
Покотило, Олег
Лялик, Анастасія Тарасівна Ониськів, Вікторія Pokotylo, Oleg Lyalyk, Anastasia Onys'ko, Victoria |
|
Contributor |
Тернопільський національний технічний університет імені Івана Пулюя, Україна
|
|
Subject |
619
612.015 |
|
Date |
2015-12-21T14:39:39Z
2015-12-21T14:39:39Z 2015-10-08 2015-10-08 |
|
Type |
Article
|
|
Identifier |
Покотило О. Молоко і молочні продукти з підвищеним вмістом омега-3 жирних кислот / Олег Покотило, Анастасія Лялик, Вікторія Ониськів // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 149-150. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6496 Pokotylo O., Lyalyk A., Onys'ko V. (2015) Moloko i molochni produkty z pidvyshchenym vmistom omeha-3 zhyrnykh kyslot [Milk and dairy products with high content of omega-3 fatty acids]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 149-150 [in Ukrainian]. |
|
Language |
uk
|
|
Relation |
Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" |
|
Rights |
© Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
|
|
Format |
149-150
|
|
Coverage |
8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015 Україна, Тернопіль Ukraine, Ternopil |
|
Publisher |
ТНТУ
TNTU |
|