Запис Детальніше

Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополя

CUNTUR

Переглянути архів Інформація
 
 
Поле Співвідношення
 
Title Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополя
The safety and quality of the cheese dairy "home" production is sold on the agricultural markets of ternopil
 
Creator Горюк, Юлія
Кухтин, Микола
Horyuk, Yulia
 
Contributor Тернопільська дослідна станція Інституту ветеринарної медицини НААН, Україна
 
Subject 637.12
637.065
 
Date 2015-12-21T14:39:55Z
2015-12-21T14:39:55Z
2015-10-08
2015-10-08
 
Type Article
 
Identifier Горюк Ю. Безпека та якість сиру кисломолочного «домашнього» виробництва, що реалізується на агропродовольчих ринках міста тернополя / Юлія Горюк, Микола Кухтин // Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“, 8-9 жовтня 2015 р. — Т. : ТНТУ, 2015 — С. 153-154. — (Секція харчова хімія і біотехнологія).
http://elartu.tntu.edu.ua/handle/123456789/6498
Horyuk Y. (2015) Bezpeka ta yakist syru kyslomolochnoho "domashnoho" vyrobnytstva, shcho realizuietsia na ahroprodovolchykh rynkakh mista ternopolia [The safety and quality of the cheese dairy "home" production is sold on the agricultural markets of ternopil]. Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry" (Tern., 8-9 October 2015), pp. 153-154 [in Ukrainian].
 
Language uk
 
Relation Тези доповідей міжнародної науково-технічної конференції „Стан і перспективи харчової науки та промисловості“
Book of abstracts International scientific and technical conference "State and prospects of food science and industry"
 
Rights © Вид-во ТНТУ імені Івана Пулюя, 2015
 
Format 153-154
 
Coverage 8-9 жовтня 2015 р.
8-9 October 2015
Україна, Тернопіль
Ukraine, Ternopil
 
Publisher ТНТУ
TNTU